sulejmani i madherishem episodi 96 me titra shqip sulltani i madherishem episodi 96 albanian - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

sulejmani i madherishem episodi 96 me titra shqip sulltani i madherishem episodi 96 albanian

sulejmani i madherishem episodi 96 me titra shqip sulltani i madherishem episodi 96 albanian 

sulejmani i madherishem episodi 96 sulejmani i madherishem episodi 96 albanian screen albanian screen sulejmani i madherishem episodi 96 sulejmani i madherishem episodi 96 me titra shqip
A po bëhen hotelet luksoze hapësira të shkëlqyera arti?

Arti ka qenë një pjesë e industrisë së mikpritjes për një kohë shumë të gjatë tani. Hotelierët shpesh u është dashur të përqafojnë strategji krijuese për të bërë një qëndrim në hotel. Duke vendosur vepra arti interesante dhe tërheqëse në të gjithë hotelin, ata kanë ofruar një përvojë ekskluzive për klientelën e tyre.

Punimet e artit ndihmojnë në ndërtimin e identitetit të një hoteli dhe ofron një përvojë superiore estetike duke krijuar ambient frymëzues dhe stimulues. Ndërsa opsionet më të vogla të akomodimit preferojnë efikasitetin e kostos dhe lehtësirat thelbësore, vepra arti është pothuajse integrale për hotelet luksoze, butik dhe dizajn.

Nevoja për Art

Vepra artistike është një përfaqësim i shoqërisë sepse ato shërbyen si element funksional ashtu edhe simbolik. Ndërsa disa mund të thonë se arti është një shfaqje e sofistikimit të tyre etnik, për disa mund të jetë më shumë një shprehje individualiste. Si element funksional, vepra arti shfrytëzohet për qëllime psikologjike dhe shëruese, për shkaqe sociale, madje dhe si një mënyrë komunikimi. Personalisht, ata i lidhin njerëzit me rrënjët e tyre ose me gjendjen më të gjerë njerëzore. Punimet e artit gjithashtu ngjallin kureshtje, interes dhe sigurojnë një përvojë të jashtëzakonshme.

Ngjitja e stilit të hoteleve përmes veprave artistike

Arti i kurimit për një hotel shpesh bëhet nga vetë hotelierët, dhe, për këtë arsye, shpesh reflekton vlerat, krijimtarinë dhe temën që ata janë të ekranit. Ekziston një buxhet i veçantë i caktuar për këtë qëllim, dhe megjithëse investimi në art është i kufizuar, ai ka dhënë shkas për lloje të ndryshme të strategjive të marketingut për hotelierët.

Përdorimi i pikturave, skulpturave ose tipareve krijuese në hotele, është pa dyshim një mënyrë efektive për të përmirësuar pamjen e saj pa investuar në ndryshimet strukturore, të cilat mund të dëshmojnë se janë më të shtrenjta dhe kërkojnë kohë. Hotelierët që janë me përvojë shpesh thonë se ndryshimet e thjeshta në ngjyrën e mureve ose rregullimi i mobiljeve mund të zgjerojnë vizualisht dhomën me aq shumë sa këmbët. Në fakt dhomat që kanë përshtatur vepra arti nga piktorë të famshëm janë më të shtrenjta se të tjerët.

Integrimi i Komuniteteve Artistike dhe Galerive me Hotele

Hotelet e famshme luksoze ndihmohen në përgjithësi nga komuniteti artistik për vepra arti të reja dhe emocionuese. Kjo ndihmon që hotelet të mbeten të azhurnuar me tendencat e fundit ndërsa artistët marrin një kanavacë për të shfaqur talentin e tyre. Shtë një bashkëpunim që është i dobishëm për të dy palët. Siç citohet nga Paul Morris, nikoqiri i njohur i panaireve të shumta të artit ndërkombëtar, duke përfshirë Armory Show në New York City, "Hotelet me të vërtetë nuk mund të shpëtojnë me vendosjen e printimeve mallard në mur më. Prandaj, ata duhet të futen në bashkësitë artistike per ndihme."

Këshilltarët e pavarur të artit dhe dizajnerët e brendshëm janë gjithashtu të njohur që shpesh bashkëpunojnë hotele. Jo vetëm që ndihmojnë në përcaktimin e pamjes së pasurisë, ata janë në gjendje të burojnë artin në vend nga talenti më i mirë dhe ta marrin atë në një pazar të madh. Me ndihmën e stilistëve dhe këshilltarëve të brendshëm, hotelierët janë në gjendje të arrijnë lartësi të reja në kreativitet.

Hotele që kanë një art të integruar në mënyrë të shkëlqyeshme

Në këto kohë, arti është bërë themelor për një hotel në vend që të jetë thjesht dekorativ ose një element i dizajnit të tij. Si rezultat, hotelierët janë frymëzuar të mendojnë jashtë kutisë dhe të kurojnë artin në mënyrat më të holla dhe të papritura të mundshme.

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done