sulejmani i madherishem episodi 95 me titra shqip sulltani i madherishem episodi 95 albanian - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

sulejmani i madherishem episodi 95 me titra shqip sulltani i madherishem episodi 95 albanian

sulejmani i madherishem episodi 95 me titra shqip sulltani i madherishem episodi 95 albanian 

sulejmani i madherishem episodi 95 sulejmani i madherishem episodi 95 albanian screen albanian screen sulejmani i madherishem episodi 95 sulejmani i madherishem episodi 95 me titra shqip
Unë kam dalë me listën e 20 lehtësive thelbësore që duhet të jenë në dispozicion në çdo hotel ECR.

Parkim falas

Njerëzit nga ana e qytetit më shpesh vizitojnë ECR në Chennai si një tërheqje fundjava. Ata kryesisht do të arrijnë në hotelet në ECR përmes makinës dhe biçikletave. Mysafirët preferojnë një hapësirë ​​të gjerë parkimi të sigurt dhe të sigurt ku mund të parkojnë automjetet e tyre.

Shumica e hoteleve ofrojnë hapësirë ​​parkimi falas ndërsa disa tarifa për objektin e parkimit. Vizitorët zakonisht preferojnë prenotim hotelesh që ofrojnë hapësirë ​​parkimi falas.

Wi-Fi falas

Nëse qëndroni në një vendpushim pranë ECR, ata duhet të ofrojnë një lidhje interneti për të gjithë mysafirët e tyre. Shumica e hoteleve në ECR, Chennai po ofrojnë Wi-Fi Falas për të gjithë mysafirët e tyre. Kjo për shkak se të ftuarit preferojnë një atmosferë në shtëpi me lidhje të mirë në internet.

Nëse është një hotel biznesi, është e detyrueshme të sigurohet lidhje më e mirë në internet. Në skenarin e sotëm, Wi-Fi është bërë i rëndësishëm si ajri që thithim. Hasshtë bërë një nga faktorët thelbësorë për prenotimin e ndonjë hoteli në ECR.

Peshqir

Shumica e njerëzve duan të paketohen lehtë ndërsa janë duke udhëtuar. Kështu që ata presin që disa gjëra të jenë të gatshme në dispozicion në dhomat e tyre si peshqir. Ai duhet të zëvendësohet çdo ditë për arsye higjienike. Folks përbuz peshqir që nuk janë të pastra dhe të vjetra. Duhet të ketë 2 peshqirë në çdo dhomë hoteli që janë super të buta.

Peshqirët e mbajtur në dhoma duhet të jenë prej fije pambuku pasi disa njerëz mund të kenë një alergji ndaj poliesterit. Në ditët e sotme, peshqirët konsiderohen të jenë një lehtësi kryesore me përparësi në çdo hotel, pavarësisht nëse mund të jetë një vend i lirë apo një luks. Një hotel nuk konsiderohet si një hotel pa peshqirë.

Mbajtja e shtëpive

Shërbimi i mbajtjes së shtëpisë në hotelet ECR duhet të bëhet të paktën një herë në ditë. Mirëmbajtja e shtëpisë përfshin dhoma pastrimi, zëvendësimin e peshqirëve dhe mbulesave. Të ftuarit preferojnë dhoma të pastra dhe të rregullta. Dhoma e papjekur rezulton në reagime negative nga mysafiri i cili nuk është i mirë për ta.

Mëngjesi kompliment

Të gjithë e dimë se ngrënia në restorant brenda shtëpisë ndonjëherë mund të jetë e kushtueshme. Shumica e të ftuarve dëshirojnë diçka që është kompliment si një mëngjes ose një pije e mirëpritur. Kohët e fundit, shumica e hoteleve në ECR Road, Chennai ofron Mëngjes Kompliment me dhoma.

Kjo për shkak se të ftuarit nuk duan të dalin herët për mëngjes. Ata kryesisht preferojnë një mëngjes të thjeshtë që mund të kenë në dhomën e tyre vetë. Koncepti falas për mëngjes nuk është vetëm për vendpushimet luksoze, por edhe për qëndrimet buxhetore.

Dushe të mira

Asgjë nuk është qetësuese sesa një dush i mirë i nxehtë. Të gjithë të ftuarit preferojnë furnizimin me ujë të nxehtë dhe të ftohtë 24 * 7 në dhomat e tyre. Një dush i mirë rinovon trupin tonë pas një dite të gjatë të lodhshme. Shtë e detyrueshme që çdo hotel afër ECR duhet të ofrojë furnizim të vazhdueshëm me ujë për të gjithë mysafirët e tyre.

Tualetin kompliment

Mbartja e çantës bazë të higjienës gjatë gjithë kohës nuk është e mundur. Ne kemi tendencë ta harrojmë atë në disa raste. Pra, të gjithë të ftuarit presin që hotelet ose vendpushimet të ofrojnë një çantë kompakte tualeti që mban një çantë të thjeshtë higjene.

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done