seriali emri im eshte engjell episodi 92 i fundit emri im është Engjëll episodi 92 - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

seriali emri im eshte engjell episodi 92 i fundit emri im është Engjëll episodi 92

 seriali emri im eshte engjell episodi 92 i fundit emri im është Engjëll episodi 92

 seriali emri im eshte engjell episodi 92 i fundit Emri im është Engjëll episodi 92 emri im eshte engjell episodi 92 emri im eshte engjell me titra shqip emri im eshte engjell aktoret aktoret e serialit emri im eshte engjell emri im eshte engjell episodi fundit emri im eshte engjell episodi i fundit emri im eshte engjell episodi i 92
Hotel Boutique. Vetëm fjalët marrin imagjinatën. Edhe para se të dëgjoja qenët në faqet e librit të parë të Herbert Ypma-së, Hip Hotels, unë isha i magjepsur nga bota e pronave të hotelit butik. "Sa e mirë do të ishte të jesh menaxheri i përgjithshëm i një hoteli të freskët Boutique?" Shpeshherë e gjeta duke e pyetur veten ndërsa fluturoja nëpër faqet e fotove të tij madhështore. Duke punuar shumë për të bërë një karrierë jashtë industrisë së hotelerisë, isha i bindur që thjesht duhej të përfshihesha një ditë një hotel me butik.

Kjo ditë u bë e vërtetë, kur në 2004 unë u ftova të jem menaxheri i përgjithshëm i asaj që ishte dhe akoma është një nga hotelet më të butë të Palm Springs. Unë lashë një mundësi tjetër të madhe thjesht të jem pjesë e kësaj bote mahnitëse. Arti, modeli, gjallëri. Unë kurrë nuk kisha punuar me të vërtetë askund me një "vibër". Një vit më vonë dhe e dija, unë e dija atë që shumë në biznesin e hotelit nuk e bëjnë ... atë që është me të vërtetë si të jesh mermeri i një hoteli të butë, të butë. Nuk është për të gjithë dhe është e mahnitshme për shumë njerëz.

Ekziston një mini stuhi që prodhohet në botën e hoteleve Boutique, për të cilën nuk mendoj se shumica e përfshirë në këtë industri janë të vetëdijshëm. Me gjithnjë e më shumë operatorë hotelierë butikë që hyjnë në shesh lojërash, gjithnjë e më shumë merren vendime të këqija për marrjen në punë. Mangers duhur gjeneral po punojnë në hotele të gabuara. Si një kunj katror dhe një vrimë e rrumbullakët, disa gjëra thjesht nuk funksionojnë. Kush është faji dhe çfarë mund të bëhet?

Hotel Boutique

Së pari më lejoni së pari t'ju them se kam një pamje shumë të ngushtë të asaj që në të vërtetë përbën një hotel butik. Unë mendoj se termi "Boutique" kur përdoret për të përshkruar një hotel shpesh është i gabuar. Një hotel butik nuk përcaktohet thjesht nga një dizajn i nxehtë, siç do të argumentonin shumë.
Sipas mendimit tim, një hotel butik është një pronë që është unike e rëndësishme në katër mënyra:

1. Arkitektura dhe Dizajni.

2. Një nivel i lartë shërbimi. Një pronë nuk duhet të kalojë 150 dhoma të ftuar, duke rritur raportin e vizitorëve ndaj stafit.

3. Shitet në një demografik specifik.

4. Janë në pronësi dhe operim të pavarur (kjo është aty ku disa nuk do të pajtohen me mua).

Një hotel butik duhet të jetë një operacion i pavarur. Hoteli nuk duhet të jetë pjesë e një koleksioni që është më shumë sesa të themi, 10 prona. Përtej kësaj ju merrni në një stil të administrimit hierarkik të korporatave që kërkohet për drejtimin e një kompanie të madhe dhe ruajtjen e qëndrueshmërisë së markës. Merrni për shembull hotelet W. Sipas mendimit tim këto nuk janë hotele butik. Ata duken si një hotel butik, madje ndjehen si një. Shumë hotele me butik do të përpiqen të jenë aq të mëdhenj sa një W. Por një Hotel W drejtohet dhe menaxhohet nga një korporatë masive. Menaxhimi i nivelit të pasurisë merr shumë pak vendime për ato shërbime që ofrohen dhe si drejtohet prona. Një hotel butik duhet të operohet sa më afër funksionimit fizik aktual sa të jetë e mundur. W dhe të ngjashme janë të mahnitshme, por për mendimin tim nuk përshtaten me përkufizimin e një hoteli butik. Hotelet Boutique gjithashtu po rigjenerojnë vazhdimisht veten, duke u siguruar që mysafiri i tyre i ngathët të mos mërzitet kurrë dhe të kërkojë të qëndrojë në pronën më të re të re, hip dhe të ftohtë.

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done