mos ma lesho doren episodi 263 me titra shqip mos ma lësho dorën episodi 263 (13.05.2020) - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

mos ma lesho doren episodi 263 me titra shqip mos ma lësho dorën episodi 263 (13.05.2020)

mos ma lesho doren episodi 263 me titra shqip mos ma lësho dorën  episodi 261 (13.05.2020)

Në tregun e sotëm të zbuloni se ku mund të merrni sigurimin e makinës është një detyrë jashtëzakonisht e lehtë.

Nëse po e lexoni këtë, atëherë keni qartë qasje në internet; reklamat e sigurimeve janë të shumëllojshme në internet dhe nëse në faqen e motorit të kërkimit ose në faqet vijuese që çojnë në këtë, pa dyshim që do të keni vërejtur një reklamë, ku mund të merrni një lloj sigurimi.

Vetëm ndizni televizorin dhe ka gati një reklamë sigurimesh në pothuajse çdo pushim tregtar që ofron një uebfaqe dhe numër telefoni për konsumatorët që të telefonojnë, më shpesh sesa jo kjo është posaçërisht për sigurimin e makinës. Ekzistojnë madje reklama të sigurimeve në radio që ju tregojnë se ku mund të merrni sigurimin e makinës, e cila është një formë shumë e njohur e mediave duke marrë parasysh që miliona njerëz do të dëgjojnë radio komerciale çdo ditë. Ecni nga shtëpia dhe në qytet dhe ka postera në stacionet e autobusëve, në anën e autobusëve dhe taksive, tabela reklamuese ku mund të merrni sigurimin e makinës.

Në shtetet gjigandi i sigurimeve Geiko përdorin karin që flet karakterin Gecko për të nxitur biznesin e tyre. Pamja, theksi i reklamave janë të gjitha tërheqëse, zbavitëse, në një farë mënyre të paharrueshme për konsumatorin që sheh reklamat e sigurimeve pa pushim! Hapni gazetën e përditshme ose revistën tuaj të preferuar dhe ka pothuajse çdo faqe reklama për sigurime, të mëdha, shumëngjyrëshe dhe tërheqëse për të. Ata janë pothuajse të pamundur të mos i vini re.

Pra, të gjithë e dimë se media është një mënyrë e madhe për të informuar konsumatorin se si dhe ku të sigurohet sigurimi i makinës. Tani do të vazhdoj të shpjegoj rrugët që taktikat e mediave janë duke u përpjekur të tërheqin konsumatorin për të zbritur në mënyrë që të aplikojë për sigurimin e makinës.

Ka disa vende ku mund të merrni sigurimin e makinës. Unë i kam renditur këto më poshtë:

* Duke vizituar siguruesin për të marrë direkt mbulimin
* Duke vizituar një këshilltar financiar ose një ndërmjetës i cili do të aplikojë tek siguruesi për ju
* Duke vizituar një uebfaqe për krahasimin e çmimeve, të cilit mund t’i drejtoheni siguruesit më të lirë përmes

Vizitimi i Siguruesit Direkt

Ditët e formularëve të aplikimit për letra po afrohen. Siguruesit në kohën e tanishme janë duke i inkurajuar konsumatorët të aplikojnë on-line, ku ata zakonisht ofrojnë një normë të ulur si shpërblim për përdorimin e faqes së tyre të internetit. Për këdo që ka qasje në internet, kjo me të vërtetë është një mënyrë e thjeshtë për të marrë sigurimin e makinës. Pothuajse çdo formë e reklamave mediatike të përdorura nga siguruesi do të ketë detajet e tyre në internet të suvatuara në të gjithë atë. Pasi të jeni në internet, hapat për të aplikuar janë drejt përpara dhe ju jeni në një server të sigurt, kështu që nuk ka asnjë rrezik duke futur detajet tuaja personale dhe të ndjeshme. Gjëja më e mirë në lidhje me sigurimin e makinës tuaj në internet është se ajo është e shpejtë dhe në asnjë kohë në të gjitha ju mund të keni një shënim të mbuluar.

Përndryshe ju mund të telefononi siguruesin dhe të bëni aplikimin tuaj në këtë mënyrë. Numrat e telefonit janë po aq të zakonshëm në reklamat mediatike nga siguruesit dhe kjo metodë mund të jetë po aq e shpejtë sa të sigurohet mbulimi. Një shënim mbulues mund të postohet ose dërgohet me email pas përfundimit të aplikimit tuaj nga përfaqësuesi i shërbimeve të klientit për të cilin keni folur. Problemi i zakonshëm me të cilin përballen konsumatorët me anë të kësaj metode është sistemi i automatizuar i telefonit ku ju jeni në telefon për 10 minuta që duhet të zgjidhni përmes 14 opsioneve përpara se të filloni të flisni me dikë. Edhe atëherë një shqetësim tjetër i zakonshëm për konsumatorin është se ata po flasin me një agjent të qendrës së thirrjeve të huaja, që anglishtja është larg nga e qarta. Biznesi mund të humbet mjaft shpesh me konsumatorët që humbasin durimin me qendrat e thirrjeve të huaja dhe ai mund t'i largojë njerëzit ndonjëherë duke përdorur këtë metodë ose edhe të njëjtin sigurues përsëri!

mos ma lesho doren episodi 263 me titra shqip
mos ma lesho doren episodi 263 seriale shqip
mos ma lesho doren episodi 263 shqip
mos ma lesho doren episodi 263 sezoni 2

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done