emri im është engjëll episodi 90 seriali emri im eshte engjell epizodi 90 turke - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

emri im është engjëll episodi 90 seriali emri im eshte engjell epizodi 90 turke

emri im është engjëll episodi 90 seriali emri im eshte engjell epizodi 90 turke 


Në ekonominë e sotme, shumë pronarë të shtëpive po bëjnë fatura më të larta për më pak të ardhura - duke u përballur me buxhete të shtrënguara familjare, në vazhdën e rritjes së kostove, kufijve të kredisë apo edhe humbjes së vendeve të punës. Megjithatë nuk ka nevojë të luftojmë me koston e sigurimit të shtëpisë. Megjithë rritjen e industrisë, pronarët e shtëpive mund të jenë në gjendje të ulin normat e tyre të sigurimeve deri në 30 përqind.

Sidoqoftë, shumë pronarë të shtëpive nuk po përdorin ulje sigurimesh për norma më të ulëta - madje edhe ata që aplikojnë zbritje mund të kualifikohen për më shumë kursime sesa po marrin. Dhe normat e ulura janë ende të mundshme, madje edhe në ekonominë e sotme.

Shqyrtoni gjetjet e raportuara nga shoqata e pavarur e agjentëve të sigurimeve, Choice Trusted, në një studim kombëtar të 2009:

"53 milion të anketuarve shtëpiak" pranuan se ata me siguri nuk po përfitojnë nga të gjitha zbritjet e sigurimeve të pronarëve të shtëpive ose thanë që ata thjesht nuk dinin "për zbritjet e mbajtësve të policave që ata me gjasë kualifikohen."

Sondazhi gjithashtu zbuloi se përqindja më e madhe e të anketuarve, rreth 26%, vlerësuan se kursen 6-10% në primet e tyre të sigurimit duke përdorur zbritje. Në fakt, shumë konsumatorë të sigurimeve mund të kursejnë në mënyrë të konsiderueshme më shumë - deri në 30%, sipas agjencive të pavarura të sigurimeve, të cilat shpesh bëjnë blerje në emër të konsumatorëve dhe i ndihmojnë ata të gjejnë zbritje dhe të krahasojnë normat.

Pronarët e shtëpive janë zakonisht të vetëdijshëm për zbritjet më të zakonshme - të tilla si një zbritje e shumëfishtë e politikave për të siguruar shtëpinë dhe makinën nën një transportues. Por ka zbritje dhe kursime të tjera që ata humbasin.

Sa tru jeni ju si pronar i shtëpisë dhe konsumatori i sigurimeve?

Gjeni përdorimin e kësaj liste të shpejtë për të eksploruar ose matur potencialin tuaj për zbritje të sigurimeve. Shtë gjithashtu njohuri që ju dhe agjenti juaj i sigurimeve duhet të zvogëloni tarifat për kursimet:

Detyrë e dyfishtë - Mos harroni zbritjen më të zakonshme në dispozicion: zbritje të shumëfishta politikash. Kur e njëjta kompani siguron shtëpinë dhe makinën tuaj, ju ndoshta mund të zvogëloni kostot e përgjithshme të sigurimit tuaj nga 10 në 15 përqind.
Shtëpi e re, pronar i ri i shtëpisë? Të njëjtat kritere të përdorura për të kualifikuar shtëpinë tuaj për një hipotekë specifike janë shpesh të njëjtat që kualifikojnë politikën tuaj për zbritje.
Të jetosh në një komunitet të mbyllur? Atëherë mund të keni të drejtë për zbritje. Sigurohuni që të pyesni për zbritjet e sigurimit të automjetit nëse makina juaj është e 'mbrojtur' njësoj për të filluar.
Kursimet e çatisë - Disa kompani të sigurimeve ofrojnë zbritje të qëndrueshme ndaj breshrit për çatitë e Klasit 4 - natyrisht, këto kredi mund të ndryshojnë në vend. Për më tepër, sigurohuni që të pyesni siguruesin tuaj për ulje të mundshme përpara se të vendosni një çati të re në shtëpinë tuaj - me siguri do të dëshironi të kapni kursime nëse është e mundur dhe një çati e sheshtë pa garanci çati mund t'ju skualifikojë juve nga mbulimi juaj aktual.
Bëhuni një mbajtës i politikave të reja - Mund të gjeni kursime shtesë të shtuara për klientët e rinj bazuar në modele të reja vlerësimi që ofrojnë një zbritje për 'regjistrimin'. Nëse siguruesi juaj zgjat këtë zbritje, agjenti juaj i sigurimeve mund të jetë në gjendje ta kapë atë duke aplikuar për një politikë të re me të njëjtën kompani.
Rekordet e rekordeve tuaja llogariten - sigurohuni që të eksploroni zbritjet për klientët e sigurimit në shtëpi që kanë një regjistrim pista pa pretendime ... kur ka qenë hera e fundit që keni paraqitur një kërkesë për sigurim shtëpiak? Një histori 10-vjeçare zakonisht ju kualifikon për këtë zbritje; nëse nuk keni paraqitur kurrë kërkesë, mund të kurseni deri në 20 përqind.
Reduktimet e rrezikut - Kërkojini agjentit tuaj të identifikojë zbritjet e uljes së rrezikut që adresojnë një sërë faktorësh të brendshëm dhe të jashtëm: alarmet e zjarrit dhe tymit, instalime elektrike, instalime elektrike, siguri për oxhakun / oxhakun, aparatet e ngrohjes, alarmet e hajdutëve, sistemin e frenimit dhe zorrëve dhe elementët e peizazhit. Afërsia me një hidrant zjarri dhe departamenti i zjarrit të komunitetit tuaj gjithashtu vlen.
Mirëmbajtja parandaluese dhe siguria e shtëpisë - Sigurohuni që agjenti juaj i sigurimeve është i vetëdijshëm për çdo sistem alarmi ose masa parandaluese që merrni për të siguruar pronën dhe për të mbajtur shtëpinë tuaj të sigurt. Megjithëse kriteret e zbritjes ndryshojnë, ju mund të jeni në gjendje të merrni një kursim prej 10 deri në 15 përqind për një sistem të kombinuar që mund të përfshijë dy ose më shumë masa: bravë deadbolt, garazhe të mbyllura dhe ndërtesat e ruajtjes, alarmet e zjarrit, spërkatësit e zjarrit, fikjen e zjarrit, një hajdut sistem alarmi ose sigurie ne shtepi.
Mbarështimi i mirë ka shkuar keq - Pëlqen apo jo, disa kafshë shtëpiake kanë një reputacion. Ju mund ta adhuroni kafshën tuaj familjare, por nëse Fido është një qen i konsideruar i kafshuar-i lumtur ose i rrezikshëm, vlerësimi juaj i sigurimit mund të ndikohet ose mbulimi juaj në rrezik. Zgjidhni manar tuaj me mençuri - të jenë të vetëdijshëm për çështjet e vogla që mund të kthejnë sigurimin tuaj në një çështje të madhe.
Karta e pikëve - Prisni që rezultati juaj i kreditit të ndikojë në normat e sigurimeve në shtëpi. Nëse jeni i martuar, ju mund të jeni në gjendje të zvogëloni normën tuaj duke renditur shënuesit më të mirë si i pari që është emëruar në aplikacionin e siguruesit. Plus, nëse keni pasur një rezultat më pak se kredi dhe keni përmirësuar kohët e fundit numrat tuaj, njoftoni agjentin tuaj të sigurimit. Ju mund të jeni në gjendje të merrni një rregullim të politikave: një normë më e ulët e sigurimeve është ende e mundur pa qenë e nevojshme të shkruani një politikë të re.

emri im eshte engjell episodi 90
emri im eshte engjell epizodi 90
seriali emri im eshte engjell episodi 90

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done