me fal 1754 shqip seriali me fal episodi 1754 29 april 2020 - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

me fal 1754 shqip seriali me fal episodi 1754 29 april 2020

me fal 1754 shqip seriali me fal episodi 1754 29 april 2020Unë mendoj se kjo pyetje lind shumë. Disa njerëz drejtojnë makina që janë prindërit e tyre ose një mik i tyre do t'i lejojë ata të drejtojnë një makinë që ata zotërojnë. Do të varet shumë nga Shoqëria e Sigurimeve në këtë situatë. Kam dëgjuar që shumica e kompanive të sigurimeve nuk ju lejojnë të siguroni një automjet që nuk e posedoni. Companydo kompani e sigurimeve ka rregullat e veta, kështu që është mirë të kontrolloni dhe të pyesni nëse është e lejuar apo jo. Në kompaninë që kam punuar më parë për të ishte e lejuar në disa raste. Wasshtë lejuar me një "Të zotëruar nga Miratimi".

Farë është në pronësi të miratimit?
Një pronë e miratimit është diçka që mund t'i shtoni një politikë sigurimi për t'ju lejuar të siguroni automjetin nëse nuk titullohet në emrin tuaj. Në mënyrë tipike duhet të keni interes të pashërueshëm për diçka në mënyrë që ta siguroni atë. Interesi i pashërueshëm është kur do të keni humbje financiare nëse diçka do të ndodhë me çfarëdo qoftë ajo që po siguroheni si makinë apo shtëpi. Në pronësi të miratimit në fakt shton pronarin e titulluar të automjetit në polisën tuaj të sigurimit. Ato janë të listuara si pronare të automjetit dhe për këtë arsye do të ishin ata që marrin ndonjë pagim të pretendimeve nëse do të kishte. Meqenëse nuk jeni pronar nuk do të dilnit asgjë nëse automjeti do të përfshihej në një aksident dhe do të ishte në total. Por pronari i automjetit do të ishte pasi ata e posedojnë automjetin.

Kur shtoni një pronësi nga miratimi në politikën tuaj, ata do të drejtojnë gjithashtu informacionin e pronarit. Ata gjithashtu duhet të jenë në gjendje të kualifikohen për sigurime. Pra, nëse ata kanë një regjistrim të dobët të drejtimit dhe normalisht nuk do të kualifikoheshin për sigurime, atëherë nuk do të mund të siguronit as automjet. Pse? Sepse nëse e posedojnë, ata mund ta drejtojnë atë kur të dëshirojnë. Ata janë gjithashtu një rrezik përgjegjësie. Ju mund të jeni shoferi i vlerësuar në politikë dhe ai që paguan primet e sigurimit, por në fakt është automjeti i tyre.

A munden prindërit e mi të sigurojnë mjetin tim?
Të gjithë e dinë që kjo ndodh gjatë gjithë kohës. Ju jetoni me prindërit tuaj dhe ju keni sigurimin tuaj nën politikën e tyre dhe ndonjëherë edhe në emrin e tyre sepse shpesh është më e lirë. Vetëm se kjo ndodh gjatë gjithë kohës nuk do të thotë se lejohet gjithmonë. Nëse jeni pronari i titulluar në automjetin tuaj dhe jeni ai që drejtoni automjetin tuaj, atëherë duhet ta keni sigurimin në emrin tuaj. Tani mbase jeni larg në kolegj dhe nuk keni nevojë për automjetin tuaj, kështu që ju po lejoni prindërit tuaj ta drejtojnë atë dhe ta sigurojnë atë. Ata duhet të jenë në gjendje të shtojnë një pronë nga miratimi në politikën për ju (duke supozuar se ju kualifikoheni). Mbani në mend, se ju jeni përgjegjës për çdo gjë që ata bëjnë me atë automjet, pse, sepse ju e zotëroni atë.

Unë drejtoj automjetin e prindit tim, a mund të qëndroj në politikën e tyre?
Nëse jetoni me prindërit tuaj dhe ju jeni në politikën e tyre të sigurimeve, atëherë zakonisht nuk është një punë e madhe. Do të dëshironit të siguroheshit që ju jeni shoferi i vlerësuar i listuar në politikën për automjetin që jeni duke drejtuar në të vërtetë, por fakti që është në emrin e tyre zakonisht nuk do të ketë rëndësi. Megjithatë, ata janë përgjegjës për çdo gjë që bëni në atë automjet.

Zakonisht bëhet problem me kompanitë e sigurimeve kur nuk jetoni me nënën dhe babin. Polica juaj e sigurimeve zakonisht mbulon të siguruarin e emëruar (personin e emëruar në polisë) dhe të gjithë të afërmit rezidentë që jetojnë me ju. Prandaj, nuk ka rëndësi emri i kujt është në sigurim kur jetoni me nënën dhe babin. Por, nëse nuk jetoni me ta, atëherë nuk jeni më një "i afërm rezident" dhe disa pjesë të politikës mund të mos shtrihen plotësisht për ju. Shtë thjesht një gjë e mirë të pyesni kompaninë e sigurimeve për t'u siguruar që ju jeni plotësisht i mbuluar. Ju nuk do të dëshironit të ishit në një aksident dhe të zbuloni se mjekësia nuk ju shtrihet sepse nuk jeni më një "i afërm rezident". Kështu që është thjesht mirë të jesh 100% i sigurt!

A është më e lirë të jesh me sigurimin e prindërve të mi?
Varet vetëm nga regjistrimi i makinës për të gjithë individët e përfshirë. Ndonjëherë mund të jetë më e lirë të qëndroni në sigurimin e prindërve tuaj sepse ata mund të marrin një zbritje të shumëfishtë në qoftë se ata kanë makina të tjera dhe shtëpinë e tyre të siguruar së bashku. Ndonjëherë mund të jetë më e lirë të ndaheni nga politika e tyre në tuajin. Padyshim që pashë shumë skenarë ndërsa punoja në industrinë e Sigurimeve, por kjo pyetje dukej se dilte më së shumti.


me fal 1754 shqip seriali me fal episodi 1754 29 april 2020

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done