emri im eshte engjell episodi 68 Emri im është Engjëll episode 68 me titra shqip - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

emri im eshte engjell episodi 68 Emri im është Engjëll episode 68 me titra shqip

emri im eshte engjell episodi 68 Emri im është Engjëll episode 68
Ju mund të konsideroni që marrja e sigurimit të jetës është shumë e lehtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të marrë një sigurim është të plotësoni një propozim dhe të paraqisni dokumentacionin e nevojshëm. Nënshkruesit në kompaninë e sigurimeve do të bëjnë pjesën tjetër. Përndryshe, nëse nuk doni të ushtroni veten shumë, mund të konsideroni të vizitoni këshilltarin tuaj të sigurimeve. Këshilltari do t'ju japë mundësi të ndryshme për marrjen e sigurimit të jetës. Shumica e këshilltarëve të sigurimit në perspektivë gjithashtu do të këshillojnë klientët e tyre për të mirat dhe të këqijat që lidhen me secilën politikë. Në varësi të kërkesave të klientit, këshilltari do të rekomandojë një politikë sigurimi të jetës. Këshilltari do t'i paraqesë propozimin kompanisë së sigurimeve, me dokumentet përkatëse. Sidoqoftë, a e dini se jo të gjithë janë aq me fat kur bëhet fjalë për sigurimin e jetës? Disa njerëz vazhdojnë të pranojnë refuzime sa herë që aplikojnë. Më tej, këta njerëz nuk posedojnë zakone të dëmshme për shëndetin, d.m.th. pirja e duhanit ose konsumimi i tepërt i alkoolit. As ata nuk punojnë në profesione të rrezikshme. Përkundër kësaj, gjetja e sigurimit të jetës mbetet një detyrë e vështirë për ta. Ajo që e bën më keq është se këta njerëz kanë nevojë për sigurim jete më shumë sesa qenie njerëzore të rregullt.

Disa sëmundje të caktuara ndikojnë në njësin e sigurimit të një personi. Rreziku i lindur nga këto sëmundje i bën kompanitë e sigurimeve të refuzojnë propozimet e tyre për sigurim. Sidoqoftë, mbetet fakti që këta individë janë aq normal sa kushdo tjetër. Ndërsa ata nuk janë individë pa rrezik, sëmundjet e tyre nuk i kufizojnë ata të bëjnë jetë normale ndryshe. Disordersrregullimet bipolare janë një shembull i sëmundjeve të tilla.

Një individ i drejtohet një kompanie të sigurimeve dhe pranon se vuan nga një çrregullim bipolar. Siguruesit kanë një tendencë të besojnë në bazën e të dhënave të tyre voluminoze të statistikave. Sipas këtyre statistikave, kushdo që vuan nga një çrregullim bipolar do të kryejë vetëvrasje. Prandaj, ata nuk ofrojnë sigurim bipolar për këdo që ka këtë sëmundje. Sidoqoftë, ata anashkalojnë faktin se ekzistojnë dy lloje të çrregullimeve bipolare, d.m.th I dhe II. Disrregullimi bipolar I është më serioz se çrregullimi bipolar II. Kushdo që vuan nga orderrregullimi bipolar unë do të paraqesë një rrezik më të lartë. Sidoqoftë, një individ që vuan nga orderrregullimi bipolar I mund të marrë sigurim jetësor bipolar. Disa kompani të sigurimeve do të konsiderojnë sigurimin e sigurimit nëse individi mund të provojë se:

• Sëmundja kontrollohet mirë dhe,
• Individi nuk ka një histori të demonstrojë ndonjë tipare serioze të sjelljes ose tendenca vetëvrasëse

Disrregullimi bipolar II është një sëmundje më pak e paqëndrueshme se Disrregullimi bipolar I. Ndërsa kjo e fundit mund të mbetet një rrezik gjatë gjithë jetës, i pari mund të prodhojë rezultate të shkëlqyera, nëse kontrollohet siç duhet.

Një sëmundje tjetër që kompanitë e sigurimeve shmangin është melanoma. Këta sigurues zakonisht do të refuzojnë çdo propozim për sigurimin e jetës së melanomës. Zakonisht që gjendet në lëkurë, melanoma mund të ndodhë edhe në sy. Mjekët e konsiderojnë atë si një nga format më malinje të kancerit të lëkurës. Trupi i njeriut përmban qeliza të caktuara të lëkurës që i japin lëkurës ngjyrën e saj d.m.th. melanocitet. Duke prodhuar melaninën, melanocitet mbrojnë shtresat më të thella të lëkurës nga rrezet e dëmshme ultravjollcë të diellit. Në raste të caktuara, lëkura mund të thithë shumë rrezatim ultravjollcë. Kjo do të bëjë që melanocitet të prodhojnë një tepricë të melaninës. Përfundimisht, melanocitet do të rriten në mënyrë anormale, duke sjellë kështu kancer. Kjo shpjegon pse sigurimi i jetës së melanomës është vështirë të merret.

Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që asnjë kompani e sigurimeve të jetës nuk i siguron personat që vuajnë nga melanoma. Nëse individi mund të sigurojë informacione që kanë të bëjnë me diagnozën e tyre, siguruesit do të rishqyrtojnë propozimin. Një informacion i tillë përfshin detaje si:

• Mosha e individit në kohën e diagnostikimit të melanomës
• Numri i viteve që nga diagnoza
• Madhësia e tumorit
• Prania e metastazës
• Prania ose prova e ulcerimit
• Faza dhe shkalla e kancerit
• Përsëritja e kancerit pas trajtimit, nëse është e aplikueshme

Bazuar në informacione të ngjashme, kompanitë e sigurimeve mund të ofrojnë mbulesë sigurimesh për njerëzit që vuajnë nga kjo sëmundje.

Tek Menaxherët me Rrezik Special (Sidnei, NSW), ne e dimë se gjetja e sigurimit të jetës si një individ me rrezik të lartë është e vështirë. Megjithatë, njerëz të tillë kanë nevojë për sigurim jete më shumë sesa bëjnë individët "të shëndetshëm". Prandaj, ne kemi për qëllim ofrimin e një shërbimi të specializuar që synon sigurimin e këtyre personave. Një marrëveshje ekskluzive me një kompani ndërkombëtare të risigurimit me mendje të njëjtë na mundëson të sigurojmë sigurinë e anginës, sigurimin e zorrëve, sigurimin e mbipeshës dhe sigurimin e murmuritjes. Kështu, nëse keni provuar të merrni një sigurim kudo dhe keni dështuar, na telefononi në +1300 66 53 56. Me ne në anën tuaj, gjetja e sigurimit nuk do të jetë problem.


Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done